tisdag 8 juli 2008

Lycklig


Här i ligger en fantastisk topp, som jag fyndade på Soda i Halmstad. Jag och Becca åkte hit för lite shopping. Jag hittade toppen men utan att pröva den gav jag den till Becca, båda ville ha den så det blev catfight och jag vann tillsist genom att muta henne med att hon får en topp som är min, som hon älskar.

Båda fick ont i magen, jag blev den lyckliga.


Den var på 70% så jag gjorde ett riktigt kap för 400kr. Puss

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Freja! Haha, älskar att läsa din blogg, är så jäkla kul att se vad du har för dig :) anyhow, tänkte att jag skulle säga till dig att det vore kul om du hörde av dig (typ på min blogg eller nåt) om du åkte förbi halmstad. det är här jag är bosatt nu :) men så såg jag att du redan varit och fyndat på Soda, så jag får nöja mig med att säga hej, grattis till allt du har lyckats med! Håller tummarna för dig, du kan gå hur långt som helst, det sa vi redan i högstadiet! :) kramar från josse (thunman).

Freja sa...

Heej Josse!

Vad heter din blogg?

Jaha vad mysigt med Halmstad, vad gör du där? Bor du där själv?

Vad kul att du gillar bloggen! Kommer du förbi Båstad något?

tack för de varma orden och
Puss och kram

J. sa...

Haha, illa, jag trodde jag var inloggad så man kunde komma til bloggen, förväntade mig inte att du skulle veta namnet.. ;)

Träffade en halmstadkille i Sydney förra året så efter en del pendlande flyttade jag ner hit i december, och nu bor vi tillsammans.

Nej, det blir nog inte båstad. vi tar oss uppåt istället och över till oslo sen på semstern.. :)

Har förstått att du har det riktigt bra nu för tiden! Fattar inte hur du har lyckats bli ännu snyggare (hahaha), men grattis till det iallafall.. :D

Ha en så jättebra sommar nu!, så kanske jag springer på dig någon annanstans nångång :) Puss på dig