tisdag 29 juli 2008

Sisso där

Här är de, hade dock inte strumpbyxor eller skärp men så ser i alla fall klänningen ut..


Kisses

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men ååh, vilken underbart fin klänning! Var finns den att få tag i någonstans? Gud vad jag vill, vill, vill ha en likadan :)

Anonym sa...

Du är verkligen helt fantastiskt vacker! Vart har du köpt skorna?

Freja sa...

Tack Emelie och anonym!

Skorna är köpta i Cannes och klänningen har jag sytt själv av ett tyg min mormor köpt i Indien.

Puss

Anonym sa...

Hej Freja måste fråga, färgar du håret svart normalt eller brunt eller blåsvart haha de e juh en skillnad men lite olika på olika bilder på dig tycker ja :)
sen undrar jag vad du andvänder för läppstift, läppglans och rouge :) om du nu använder läppstift och vad du andvänder för parfym Du är grymt vacker! mvh Maria

Anonym sa...

åh vilka underbara come fuck me shoes!!!

Freja sa...

Maria:

Nej jag färgar inte håret, brukar lägga en glanstonig för att få lite ny lyster eller en kall brun färg för att få bort det solblekta efter sommaren, som nu, mitt hår blir rödatikg av solen.

Ibland måste jag färga det när det är för jobb men jag gillar det inte annars.

Läppstift brukar jag bara använda om jag vill ha rött eller starkt rosa/orange. Läppglans använder jag olika, det jag får. =) har inga direkt favoriter, trensparenta med lite rosarött men inget glitter i.

Rouge, använder solpuder utan massa glitter som rouge. Gillar alla Escada parfymer som Island Kiss och de som de ger ut varje vår. Annars använder jag även Bulgari, Viktor & Rolf samt Poco Rabane. gillar söta och somriga parfymer.

Tack så mycket!

Kram