tisdag 15 april 2008

Ett litet tillskott


Ett nytt sött armband, det längst till vänster pratar jag om, med grön liten bjällra! Det kommer från TIMI finns på Dry Lake.

Sött va?

Jag håller på att samlar och gör silver smycken, till ett perfekt ihop plock, man kan ha varje dag. Som ser så där coolt och slarvigt ut. You know?

Puss puss

8 kommentarer:

Johanna sa...

Det blir spännande att se.

Anonym sa...

I like your blog! :-)

Anonym sa...

Opps! Here is my blog, he he.

Anonym sa...

någon skrev i ett tidigare inlägg att dom tyckte du skulle göra jätte blont hår, håller absolut med:) Gå iväg till frisören och gör det nu hehe! vore super fint på dig/kram vanessa

Anonym sa...

Älskade Freja,lyssna för gudsskull inte på dom som säger att du ska färga håret blont,dom vill dig bara illa. Nä Vanessa,hon ska verkligen inte förstöra sitt vackra hår genom en blekning. Puss

Anonym sa...

Nää Freja, färga inte håret blont. Det vore förskräckligt. Dom som vill det vill dig nog bara illa. Dom är avundsjuka på att du är så vacker.

Anonym sa...

är jag absolut inte "anonym" jag tror och säger bara vad jag tycker vore fint. Jag tycker då iallafall att det skulle vara fint på hon kolla bara på hur vacker natacha peyre är med sina mörka drag i ansiktet ( samma som freja )

*Ginastar* sa...

Näää,natacha och freja är INTE lika mörka! HUR kan man säga att hon borde bli blond? Det vore att totalförstöra hennes naturliga skönhet. Men Freja vet nog redan de,right;)