måndag 21 april 2008

Tröst


Nu ska jag trösta mig med Dasha. Min gammel morfar dog idag..

Varför älskar folk att snacka en massa skit och hata? Undrar ni det med? Puss

8 kommentarer:

Anonym sa...

antingen ren avundsjuka,,
eller anammar de samma metoder som du själv kanske gör ibland..?

Anonym sa...

vad är power walk? och var kommer dina solglasögon ifrån? vad har du på dig när du är ute och går och svettas? (man vill ju absolut ha snygga träningskläder när man är bland andra folk som ser på hehe ) kram!

Anonym sa...

"massa skit och hata"? Det är väl bara sanningen kring hur folk har uppfattat dig.

Anonym sa...

Den där Louise Adolphson verkar vara en riktig subba. Smaklöst att skriva i bloggen på det viset. Men en del är så gröna av avund att dom älskar att hata och klanka ner på andra.

Anonym sa...

Såg i Dashas blogg att är det något du kan så är det produkter. Det tror jag verkligen på så fin som du är. :) Undrar om du kan visa vilka produkter du använder så man kan få lite tips. :)

Anonym sa...

Jag beklagar verkligen sorgen. Hoppas du återhämtar dig :)

*Ginastar* sa...

Frej,Alla tankar till dig älskling.

Sen är det snuskigt patetiskt o jäkligt märkligt att det alltid är anonyma fegisar som tar varje tillfälle dom kan för att få försöka trycka ner o såra. Va faan,va e frågan om de? Jävla avundsjuka,kräääks o fy skäms på er! Puss på dig Frej.

Freja sa...

Tack söta ni!

Mina glajer är från YSL. Power Walk är en promenad i snabb takt, som ett tränings pass mer.. =)

När jag tränar, jag önskar att jag var super fashion, klädd i de senaste träningskläderna från Stellas Adidas kollektion men tyvärr är inte läget så.. Utan mer en stor munktröja och svarta byxor. Men ett par schysta solbrillor tyckte jag att jag kunde bjuda på ändå.. Jag bryr mig helt enkelt inte så mycket jämt.. =)